Et portem les últimes novetats dels i les artistes relacionades amb la Fundació Guasch Coranty. Aquesta setmana podrem veure imatges de l'exposició I didn't know i was Collecting de Francesc Ruiz Abad, la nova exposició comissariada per Joan Fontcuberta i la Lliçó inaugural de la Facultat de Belles Arts

Agenda artistes #16

14/10/2016

Convocatòria tancada- Beques per a la Creació Artística Fundació Guasch Coranty 2016-2017

Comissio_avaluadora.jpg

El passat mes de maig, vam obrir la nova edició de Beques per a la Creació Artística. Després de 4 mesos, sessions informatives, consulta oberta de dossiers, presentació de projectes, donem per tancada la Convocatòria.
 

La ressolució de les 4 beques es farà pública a tots els mitjans possibles, el proper 11 de novembre de 2016.

Molta sort a tots/es.

Ja tenim imatges de la inauguració de I didn't know I was Collecting de Francesc Ruiz Abad a la Fundació Arranz-Bravo

29627016123_422d7c3003_m.jpg

Fotografies: Fundació Arranz-Bravo

29626075964_38bdaccc77_m.jpg

Fotografies Fundació Arranz-Bravo

 

La Facultat de Belles Arts dóna el tret de sortida al curs amb la lliço inaugural.

El proper 26 d'octubre a les 12:00h a la sala d'actes de la Facultat de Belles Arts, podrem assistir a la taula de debat que porta per títol "Traces de Bellesa en el caràcter destructiu" (de Walter Benjamin a la contemporaneïtat)


Components de la taula: 
Joan M. Minguet i David G. Torres

Moderador:

Manuel Aramendía

Joan Fontcuberta comissaria l'exposició "Un món paral·lel" a Roca Umbert.

3db500cf-27b3-436d-b04a-f9107ec9392c.jpeg

A partir de la seva introducció l’any 2008, Google Street View ha contribuït poderosament a enfortir la idea de que internet suposa un duplicat de la realitat que suplanta la nostra percepció directa del món. Avui podem esbrinar com és la configuració d’una plaça o la forma d’una façana visitant físicament la seva ubicació però també localitzant-la en la pantalla de l’ordinador. Google Street View ens ofereix doncs una percepció en diferit i de segona mà (o de segon ull) i els efectes que es deriven d’aquesta nova eina digital incentiven nombrosos projectes d’artistes contemporanis: la disponibilitat i la contingència d’aquestes imatges produeix una substància visual inèdita –la representació virtual de la realitat– que convida a ser bussejada críticament.

El projectes de set artistes –Andrés Galeano (Mataró/Berlí), Albert Gusí (Castellbisbal), Roberto Feijoo (Barcelona), David Mayo (Sevilla), Alberto Salván (Madrid), Txema Salvans (Barcelona), Ruben Torras (Sant Vicenç de Montalt)– recorren un ampli ventall d’opcions que exploren qüestions de percepció del territori, paisatge, tecnologia i representació virtual de la realitat.

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos